CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, March 14, 2011

gedebAks gEdebuks...kwaNg3x..

Bismillahirahmanirahim...

hehehe
hai belog ku sayang..rasanya dah lama sangat tn.engko ni tak update belog kan???[hehehe]..
Owh ya..asal muka tu bekerut??..peliks sangat ker tajuk post kali nie??[rasanya tak kot]..lucu ader lah..hahaha
kenapa gedebak gedebuks???[macam takde title len jer kan??..]ingatkan nak guna title yang fofular sket..tapi nie jer yang terlintas kat fikiran..hehehe..mia tawlah title nie nampak macam mia lepas gi belasah orang kan??..[opps..sorry tn.belog nie bukan kaki pukul ok]..

Sebenarnya mia saja jer pilih title nie bersempena hari kejatuhan mia kelmarin..[kejatuhan??bila masanya ko naik cik mia oii]haha..
Nak taw kejatuhan apa??kejatuhan dari tangga..kwang3..[sian ko ema..haha]
maybe macam ni kot reaksi muka mia tyme jatuh kelmarin..wuahaha..

Macam mana bleh jatuh??ntahlah mia pon tak sangka bleh terjatuh macam tuh...kira tragis gak lah ...airmata meleleh woo..sakett...
Actually,the real story was like this..
my sis:mia pi amik fon pakcik di umah c Lena..
mia: ish..suruhlah si azrul yang pi..malam dah nie..tak nampak 
        kha aku pakai baju tidur jak nie.
my sis:pi lah..lagipun dekat juak..takda jugak orang yang nampak..
 mia: ish..iyalah aku pi lah..


Umah Lena..


         mia:semekom..lena..
ayah lena: masuklah mia..ada c lena di dalam tuh..
        mia: iyalah pakcik..aku maw amik fon pakcik ku jak nie..
ayah lena: owh yah ada c lena bawak tadi..kalau tak silap dia cas tu di  atas meja..
        mia: iya sudah aku amik pakcik..tima kasih..hihihi
                                               
At my house
    mia: sis..amik lu fon nie..
my sis: mana bawak sini fon nya..nanti jatuh susah lagik..amik c kuntum (our cats) nanti lari lagik tuh..
  mia: uh..ok


so mia amiklah kucing tuh..tetiba mia terpijak batu bata yang licin..terus jatuh...macam nangka busuk...hahahaha...
Anyway,disebabkan jatuh tangga ..saya dapat cuti mendadak..tuk sehari..thank u bos..hihii

lebam 
luka kat kaki


1 comment:

Sera Amanda said...

Alah kesian...get well soon =)