CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, September 7, 2011

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri semua....maaf sebab lambat wish tuk korang.Mia minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki kalau ada tersilap dan terkasar bahasa selama mia berbelog.


hah..best tak raya tahun ni????bagi Mia lak..best sangat..sebab tahun ni dapat celebrate ngan kengkawan.Tahun lalu tak dapat sebab kena kerja so tahun ni raya kedua dah jalan gi round umah kengkawan termasukla guru sekolah Mia dulu..hehe


nilah raya Mia ngan kengkawan..ni pic time kitaorang tengah tunggu keta kalau korang perasan siapa agaknya kawan lelaki Mia tu tengah pandang???

Oklah..Mia ada keja nak buat..apapun Mia harapkan yang terbaik untuk korang semua..
Kita jumpa di entry baru ok..da..




No comments: