CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, November 12, 2011

Bodyguard


Assalamualaikum..lama rasanya tak menatap belog kesayangan mia ni.

Sebenarnya takda cerita pon yang mia boleh share ngan korang wat masa ni sebab takda papa yang best tuk mia cerita ngan korang kecuali movie ni BODYGUARD.

Ala movie hindi jer...hehe.Saja nak share movie baru aktor dan aktress bollywood kesukaan mia.Movie ni lakonan Salman Khan ngan aktress jelita Kareena Kapoor.Baru jer abis tonton movie ni..Bestt ..mia suka ngan jalan ceritanya.

Apapun korang layan movie ni ek..Ala scene jiwang tak banyak pon..Dekat ending baru ada scene tu..tapi taklah jiwang sangat biasa-biasa jer.Hope korang suka ngan movie ni..



No comments: