CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, February 17, 2011

From Tawau tuh Semporna

Assalamualaikum..
Hurm..rasanya terlalu lama dah mia tak update blog nieyh kan???biasa lah beberapa minggu nie busy sangat..
Owh ya..tadi pagi kann[dah mula larh toh] mia pegi semporna wat yang pertama kalinya..buat apa pegi semporna???[biasalah ada urusan kerajaan sket] mia tegaskan okay wat yang pertama kalinya..[hahaha..kata jak orang sabah..tapi semporna pun tak pernah jejak kaki lagik].Disebabkan ni kali pertama mia pijak semporna so..mula larh mia wat rancangan..ingat lepas selesaikan 'urusan kerajaan' nanti nak pegi ronda2 bandar semporna..nak pegi floating lah..[huh..blom sampai semporna lagik dah wat plan macam2 ].
Bila sampai jak kat semporna ...mata ni mula larh melilau..[cari apa?ntahla] okay..selepas selesaikan 'urusan tuutt'..ingat nak mulakan rancangan yang dah diplan tuh..tapi apakan daya rancangan tuh dibatalkan..[hah..tulah exited sangat kan..tup tup 1 habuk pon tarak]..hahaha..


Walaupun rancangan tuh tak jadi..tapi mia sempat gak ambik gambar...[nak jadikan kenangan lah katakan..hahaha]. pic nie mia ambik masa dalam perjalanan balik ke Tawau..
lain kali mia share story lagik ngan korang okay..daa