CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 16, 2011

Fenomena Nora Elena

As salam..wahh rasanya dah lama bebenor mia tak update belog nieyh kan???hihihi...[sorry stroberi erk]..
Hurmm..first sekali nak tanya sket..korang dah tengok drama NORA ELENA belom??? bagi yang belum tonton drama tu..mia cadangkan pegilah tonton ok..rugi bebenor rasanya kalau tak tengok drama tuh..tp sayang sangat..hari ni adalah hari terakhir NORA ELENA di mainkan kat tv sebab dah episod terakhir dah..takpe jangan risau..korang bleh tengok ulangan drama tuh kat WWW.TONTON.COM.MY [hehe~promo sket].



Drama ni bleh dikatakan antara drama mendapat rating yang baik disebabkan jalan ceritanya yang sangat-sangat memikat hati penonton terutama watak yang di bawakan oleh Aaron Aziz AKA Seth Tan dan Siti Saleha AKA Nora Elena..oh ya..drama ni merupakan adaptasi daripada novel karya Meen Zulaikha tajuknya..kalau tak silap "Kasih Yang Suci..."okaylah tak nak citer lebih2..nanti jadi tak best lak..sebab mia nieyh bukan pandai sangat bercerita..hihihi..papun you all take care ok..


ni salah satu lagu sountrack dari Drama Nora Elena nyanyian Erry Putra ngan Reen Rahim.Tak sangka pulak yang erry putra ni pandai nyanyi kan..hihi~..anyway enjoy the song oraitt  ^_^