CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 14, 2011

Ben Ajak Teka Lagi



Eh..korang..dalam keadaan tak sihat ni mia ingat nak cuba ikut kontest abg Ben ni.
Manalah tau ada rezeki kan..hihi.Best apa kalau blog kena promot..kat blog abg Ben lagik
kalau korang nak join kontest abg Ben ..korang tekan SINI


Dugaan Ramadhan ke-14


Bismillahirrahmannirrahim...
Syukur ke hadrat Allah swt..Mia masih diberikan kesempatan untuk merasai betapa indahnya bulan Ramadhan Al-Mubarak.Korang semua sihat??mia tak seberapa sihat hari ni..selesema+sakit kepala.Nak pegi terawih pun macam tak kuat nak jalan rasa nak demam jer.Sekarang mia asyik batuk jer..tadi time sahur dah makan ubat..sekali 2 biji tapi masih takda respon.Kalau korang doakan mia cepat sembuh..syukur alhamdulillah.Mia sihat..korang lak dapat pahala ye dop.Oklah korang mia nak rehat kejap.Malam nanti mia story lagik ok..entry yang ni pun ntah pape jer yang mia melalut.Oklah..
Assalamualaikum