CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 11, 2012

Selamat Menaip kembali..yehaa..





korang sume apa khabar???mia harap korang sihat jer..apa tidaknya sekarang ni cuaca tak menentu..betul tak???Bagi yang tak sihat tu..jangan lupa sediakan panadol sebelum sakit ok..he he
Dah lama sangat dah Mia tinggalkan blog Mia ni kan??..dah penuh sarang labah2 dengan segala debu,lipas pun ada..kuikuikui..
Sorry lah..beberapa bulan ni Mia busy sangat..sampai tak sempat nak update blog..fesbuk pun Mia jarang jenguk tau..kebetulan pulak berukband Mia off..ha ha ha(padan muka Mia sebab belum bayar bil)
Actually,Mia baru jer pulang dari majlis kahwin kazen Mia.Sekarang ni kan time cuti sekolah so inilah masa yang tepat bagi sesiapa yang tamatkan zaman bujang..hu hu hu..Esok kalau tak ada aral melintang Mia nak ikut family pengantin pompuan bertandang ke rumah pihak lelaki.Nak jugak Mia tengok macam mana aturcara dari pihak lelaki..almaklumlah..perjalanan ke rumah lelaki ambik masa berjam2..
Apapun Mia harap perkahwinan atas dasar cinta antara satu sama lain ini berkekalan hingga ke akhirnya..AMIN..

P/s : Tahniah buat kak Seri and husband semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..AMIN.
Gambar dorang..nanti Mia uplod so korang bolehlah tengok wajah pengantin baru ni..oke.

No comments: